Over iWrap

Iwrap is een onderneming met een simpele formule: kozijnen wrappen totdat de klant tevreden is.

Perfectionisme is een kenmerk waarmee iWrap zich onderscheidt. In de markt zie je regelmatig dat mensen te weinig vakkennis hebben waardoor het resultaat te wensen overlaat. iWrap heeft veel vakkennis in huis en wordt daarom regelmatig ingehuurd voor het geven van SFI-trainingen bij Avery waarbij de wrapvaardigheden van bedrijven op zo’n niveau worden gebracht dat deze projecten met projectgarantie kunnen uitvoeren.

Nog een voordeel van Iwrap is dat het een kleine onderneming is waardoor het verbazingwekkend scherpe offertes kan uitbrengen.

De oprichter van Iwrap is Max de Haan. Iemand bij wie het monteren van folie er met de paplepel in gegoten is. In 2014 zette hij iWrap op en deed in de beginfase veel allround vakkennis en -vaardigheden op. De laatste jaren heeft hij zich vooral gefocust op het herstellen en restylen van kozijnen waardoor hij zeer specialistisch en vakkundig te werk kan gaan.

Certificeringen

We vinden vakmanschap belangrijk. Vandaar dat we ons graag ontwikkelen. Enkele van onze certificeringen zijn;
VCA VOL, Hoogwerkercertificering, Avery Facade Film certified Installer, Appcademy’s ‘Schilderen met folie’.

Kwaliteit

We gaan voor de hoogste kwaliteit. We gebruiken de meest professionele materialen en gereedschap, waardoor we op een nette en schone manier ons werk kunnen uitvoeren.

Meedenken

Natuurlijk denken we ook graag met u mee. We gebruiken graag onze expertise om u vrijblijvend advies te geven zodat u 100% tevreden bent.

Bent u op zoek naar een partner voor herstel en restyling van kozijnen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen