De voordelen van kozijnfolie

Naast dat wrappen de mooiste oplossing is heeft het wrappen van kozijnen vele voordelen!

Enkele voordelen van het wrappen van kozijnen:

 • Wrappen is veel goedkoper dan vervangen

  Bespaar een hoop geld door je kozijnen te laten restylen of renoveren ipv vervangen. Ook is spuitwerk een stuk duurder dan het wrappen van de kozijnen.

 • Geen overlast van werkzaamheden

  Wrappen en het herstellen met folie neemt minder tijd in beslag dan vervangen of spuiten. Ook geven onze werkzaamheden bijna geen rommel. De folie heeft geen droogtijd en is bijna geurloos.

 • De hoogste kwaliteit

  Wij gebruiken kwalitatieve folies van Renolit en Avery die speciaal zijn ontwikkeld voor kozijnen. Deze folies worden al tientalle jaren gebruikt en hebben hun kwaliteit bewezen.

 • Duurzaam

  Door uw kozijnen te wrappen geeft u uw kozijn een nieuw leven. Dat is goed voor het milieu, en natuurlijk ook voor je portemonnee.

 • Gecertificeerd voor fabrieksgarantie

  Wij zijn Avery Facade Film certified Installer. Daardoor krijg je fabrieksgarantie van Avery op kleur en hechting van 10 jaar.

 • Vuilafstotend en antibacterieel

  De folie is heel gemakkelijk schoon te houden. Speciale grondstoffen in de folie verminderen de vorming en verspreiding van bacteriën, ziektekiemen en schimmels.

Certificeringen

We vinden vakmanschap belangrijk. Vandaar dat we ons graag ontwikkelen. Enkele van onze certificeringen zijn;
VCA VOL, Hoogwerkercertificering, Avery Facade Film certified Installer, Appcademy’s ‘Schilderen met folie’.

Kwaliteit

We gaan voor de hoogste kwaliteit. We gebruiken de meest professionele materialen en gereedschap, waardoor we op een nette en schone manier ons werk kunnen uitvoeren.

Meedenken

Natuurlijk denken we ook graag met u mee. We gebruiken graag onze expertise om u vrijblijvend advies te geven zodat u 100% tevreden bent.

Bent u op zoek naar een partner voor herstel en restyling van kozijnen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen